Izvor: Blic, 05.Dec.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija spremna za produženje Novog START sporazuma

Rusija je spremna da do kraja ove godine produži Novi START sporazum o kontroli nuklearnog oružja bez dodatnih uslova i dodatnih razgovora, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin, preneo je Interfaks.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Spremni smo da bez preduslova produžimo "Novi START"

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2019

MOSKVA - Moskva je spremna da bez preduslova i razgovora produži posljednji veći sporazum sa SAD o kontroli nuklearnog oruža pod nazivom "Novi START", koji ističe 2021. godine, izjavio je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Putin ponudio produženje sporazuma Novi START

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je Moskva spremna da bez odlaganja produži jedini preostali sporazum sa SAD o kontroli nuklearnog naoružanja...Putin je na sastanku s vojnim zvaničnicima rekao da je Rusija više puta nudila Vašingtonu produženje sporazuma Novi START, koji ističe...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.