Putin: Parada pobede će biti održana 24. juna

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2020, 14:14

Putin: Parada pobede će biti održana 24. juna

Datum Parade pobede je određen, ona će biti održana 24. juna, rekao je predsednik Vladimir Putin. Obraćanje predsednika Putina Predsednik je naredio početak priprema za ovaj događaj. Ministar odbrane Sergej Šojgu dobio je naredbu da osigura najstroži režim bezbednosti, da bi se rizici sveli na minimum. Putin je takođe napomenuo da je marš "Besmrtnog puka" sada nemoguće održati uz društvenu distancu, pa je planirano da bude održan 26. jula, nakon parade Vojno-pomorskih snaga. Parada povodom 75. godišnjice Pobede u Drugom svetskom ratu trebala je biti održana 9. maja, ali je odgođena zbog pandemije koronavirusa.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojna parada u Moskvi 24. juna

Izvor: B92, 26.Maj.2020

Parada pobede biće održana u Moskvi 24. juna, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin, prenosi Sputnjik...Putin je nakon radnog sastanka sa ministrom odbrane Rusije Sergejem Šojguom naredio da se započnu pripreme za Paradu..."Naređujem da se započnu pripreme za vojnu paradu u čast 75. godišnjice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.