Putin: Moskva spremna na saradnju u istoj meri kao Vašington

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Moskva spremna na saradnju u istoj meri kao Vašington

Rusija je spremna za saradnju sa SAD u istoj meri kao i Vašington, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, obraćajući se učesnicima investicionog foruma "Rusija zove".

"Imamo više istovremenih platformi za saradnju. Spremni smo za nju u istoj meri kao i naši američki partneri," istakao je Putin, preneo je TAS S.

Ruski predsednik se nada da će domaći politički faktori u Sjedinjenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Američkim Državama na kraju prestati da utiču na njene odnose sa Rusijom.

"Ovaj faktor domaće političke borbe do sada je imao negativan uticaj na rusko-američke odnose. Nadam se da će to prestati jednog dana", rekao je Putin na Forumu za kapitalna ulaganja VTB "Rusija zove".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putin: Rusija nastavlja saradnju sa članicama OPEK-a na stabilizaciji cene nafte

Izvor: Blic, 20.Nov.2019

Rusija namerava da nastavi saradnju sa članicama Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEK) na stabilizaciji globalnog tržišta nafte, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na plenarnoj sednici investicionog foruma "Rusija zove“".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.