Putin: EU sama pokrenula separatiste u Evropi podrškom Kosovu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: EU sama pokrenula separatiste u Evropi podrškom Kosovu

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da su države članice Evropske unije, podrškom Kosovu, same pokrenule rast separatističkih težnji u Evropi i da su se sada same našle na udaru, kao u slučaju Katalonije, prenosi TASS.

Ruska agencija navodi da je Putin to poručio u govoru na završnoj plenarnoj sednici Međuanrodnog debatnog kluba "Valdaj".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Putin: EU sama pokrenula separatiste u Evropi podrškom Kosovu

Izvor: RTS, 19.Okt.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da su države članice Evropske unije podrškom Kosovu same pokrenule rast separatističkih težnji u Evropi. . Sada su se (države članice EU) same našle na udaru, kao u slučaju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.