Putin: Danas se odlučuje kakav će biti svet u narednim decenijama

Izvor: Vostok.rs, 02.Nov.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Danas se odlučuje kakav će biti svet u narednim decenijama

Danas se odlučuje kakav će biti svet u narednim decenijama, ruski predsednik Vladimir Putin na Svetskom ruskom narodnom saboru u Moskvi.
"Tema našeg sastanka i većina diskusija ovih dana posvećena je civilizacijskom razvoju Rusije, sagledavajući njenu ulogu u savremenom svetskom poretku. Naravno, ova pitanja su izuzetno relevantna danas, i sada se odlučuje kakav će svet biti u budućnosti u narednim decenijama. Da li će biti svet monologa i tzv. Gulak zakona, odnosno prava snažnog ili dijaloga i međusobnog poštovanja. Koliko harmonično će se kombinovati tehnološke inovacije i etički moralni standardi. Ovde su pitanja još veća od odgovora", - rekao je Putin.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin: Glas Rusije u svetu budućnosti će zvučati dostojno i samopouzdano

Izvor: Vostok.rs, 02.Nov.2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin je govorio o ciljevima rusofobije i mešalju u crkvene poslove, te je pozvao na pružanje otpora pokušajima određenih država da stvore „bezlične protektorate“ na postsovjetskom prostoru. „Vidimo kakve napore preduzimaju danas kako bi promenili svet, uništili...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.