Putin: Ako SAD posle sastanka uvedu sankcije, to će biti još jedna propuštena prilika u odnosima

Izvor: Vostok.rs, 16.Jun.2021, 19:28

Putin: Ako SAD posle sastanka uvedu sankcije, to će biti još jedna propuštena prilika u odnosima

Rusija ne poznaje unutrašnja politička osećanja u Sjedinjenim Državama, ali ako posle sastanka Sjedinjene Države uvedu sankcije, to će biti još jedna propuštena prilika u odnosima, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin. "Ne znamo kakvo je unutrašnje političko raspoloženje, ne znamo odnos snaga. Odnosno, znamo, ali ne možemo detaljno da razumemo događaje", rekao je Putin na konferenciji za novinare po završetku rusko-američkog samita u Ženevi, odgovarajući na pitanje da li je u pregovorima sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom dobio garancije da u bliskoj budućnosti neće biti sankcija američke strane protiv Rusije, kao što se dogodilo 2016. godine nakon sastanka sa Donaldom Trampom. "Postoje protivnici razvoja odnosa sa Rusijom. Kakve će sile prevladati, teško je reći. Ali ako nakon našeg sastanka započnu koraci kojih ste se setili iz 2016. godine, to će značiti još jednu propuštenu priliku", dodao je on.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navalni ismejao Putina zbog optužbe da je "svesno" napustio Rusiju dok je bio u komi

Izvor: VOA, 17.Jun.2021, 09:37

Ruski opozicioni lider Aleksej Navalni, koji se nalazi u zatvoru, podsmevao se u četvrtak ruskom predsedniku Vladimiru Putinu zato što ga je optužio da je svesno prekršio zakon kada je prošle godine evakuisan iz Rusiije - dok je bio u komi.  Navalni je prebačen u Nemačku u avgustu nakon što...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.