PUTINOVA MOĆNA PORUKA Svet je u stanju VELIKIH PROMENA, Rusija mora da SHVATI JEDNU STVAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTINOVA MOĆNA PORUKA Svet je u stanju VELIKIH PROMENA, Rusija mora da SHVATI JEDNU STVAR

Ako se na vreme ne usredsredimo, ako na vreme ne shvatimo šta treba da radimo...

 Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je svet u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i da, ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku.

- Svet je u celini u stanju transformacije: veoma moćne transformacije koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dinamično razvija. Ako se na vreme ne usredsredimo, ako na vreme ne shvatimo šta treba da radimo i kako možemo zauvek da ostanemo u zaostatku“, rekao je Putin nastupajući na Kongresu partije „Jedinstvena Rusija“ u Moskvi.

Prema njegovim rečima, bez jasnog razumevanja šta i kako treba raditi, ne treba ni dolaziti na vlast, jer je neophodan program delovanja.

On je naveo da je formiranje najviših institucija vlasti u Rusiji važan zadatak, nezavisno od prezimena. A iza svakog prezimena, istakao je Putin, treba da stoji konkretan program delovanja, preneo je Sputnjik.

- To se tiče i predsedničkog nivoa, i nivoa vlade, i regionalnog nivoa, svih -  rekao je Putin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.