PUTIN U SAMOIZOLACIJI?! Posle posete ZARAŽENOM LEKARU ruski predsednik DONEO ODLUKU - sada radi NA DALJINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN U SAMOIZOLACIJI?! Posle posete ZARAŽENOM LEKARU ruski predsednik DONEO ODLUKU - sada radi NA DALJINU

Odlučio je da održi video sastanak sa saradnicima.

Predsednik Rusije Vladimir Putin doneo je odluku da današnji sastanak sa članovima Vlade održi putem video konferencije, saopštili su iz Kremlja.

Ovakva odluka doneta je samo dan nakon što je kod direktora bolnice koju je Putin posetio prošle nedelje, potvrđeno prisustvo korona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virusa.

Denis Prošenko je prošle sedmice bio domaćin predsedniku Rusije koji je obilazio bolnicu u Moskvi koja leči obolele od Covida-19.

Nakon što se saznalo da je Prošenko zaražen, on se zaključao u svoju kancelariju.

Iz Kremlja tvrde da je sa Putinovim zdravljem sve u redu, te da drži propisanu distancu od ljudi, te da mu je malo došlo da "radi izolovano".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.