PUTIN SPREČEN DA IZAĐE DA GLASA ZA POSLANIKE DUME: Peskov detaljno objasnio o čemu se radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 13:02

PUTIN SPREČEN DA IZAĐE DA GLASA ZA POSLANIKE DUME: Peskov detaljno objasnio o čemu se radi

Poslanici za donji dom parlamenta biraju se na pet godina mešovitim izbornim sistemom

Predsednik Rusije Vladimir Putin glasaće elektronskim putem na izborima za Državnu dumu, saopštio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je rekao da će Kremlj obavestiti javnost kad Putin bude glasao, prenosi RIA Novosti. Peskov je naveo da se Putin, koji je u samoizolaciji zbog obolelih od korona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virusa u svom okruženju, dobro oseća.

Putin je ranije saopštio da je u njegovom okruženju nekoliko desetina ljudi obolelo od korona virusa.

U Rusiji se od danas do 19. septembra održavaju izbori za Dumu, donji dom parlamenta. : polovina članova Dume, njih 225, biće izabrana po partijskoj liniji, a drugu polovinu biraće građani u 225 izbornih jedinica, prenosi TAS S.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.