PUTIN SA ČISTAČICOM IMA VANBRAČNU ĆERKU?! Mediji otkrivaju da je ovo njegova najveća tajna! Ljubavnica postala MILIONERKA (FOTO)

Izvor: Kurir, 26.Nov.2020, 13:55

PUTIN SA ČISTAČICOM IMA VANBRAČNU ĆERKU?! Mediji otkrivaju da je ovo njegova najveća tajna! Ljubavnica postala MILIONERKA (FOTO)

Ruski predsednik Vladimir Putin uspeo je sve ove godine da sačuva privatnost, ali se nakon razvoda često pominju njegove ljubavne veze. Navodno, sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (37) ima dvoje dece, a sad se šuška i da je i sa jednom čistačicom dobio vanbraćnu ćerku.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"NEVEROVATNA SLIČNOST" Putin ima vanbračnu ćerku sa čistačicom Svetlanom, od koje je napravio MILIONERKU: Šokantna istraga ruskih medija

Izvor: Blic, 26.Nov.2020

Ruski predsednik Vladimir Putin možda je otac vanbračne 17-godišnje ćerke, misteriozne milionerke iz Sankt Peterburga, izvestio je ruski istraživački sajt "Proekt".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.