Predsednik Putin ostvario san teško bolesnom dečaku

Izvor: Vostok.rs, 16.Dec.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Putin ostvario san teško bolesnom dečaku

Predsednik Vladimir Putin ostvario je san teško bolesnom dečaku Artjomu Paljanovu, organizavši da se dečak vine u nebo u ekskluzivnom helikopterskom izletu iznad Sankt Peterburga. Dečak Artjom Paljanov na prijemu kod predsednika, foto: © RIA Novosti / Alekseй Nikolьskiй Putin se pridružio projektu "Sanjaj sa mnom" u cilju ispunjavanja želja teško bolesnoj deci kada je početkom decembra prisustvovao volonterskom forumu. Artjom, iz Lenjingradske regije, bio je jedno od dece kojima je predsednik obećao da će njihove želje pretvoriti u stvarnost. Dečak je poželeo da vidi Sankt Peterburg iz "ptičije perspektive". Pre helikopterskog izleta Putin je primio dečaka i njegovu porodicu u Konstantinovskom dvoru, gde su predsednik, dečak i njegova porodica uz čaj razgovarali o trasi leta, poželeo im srećnu predstojeću Novu godinu, te im uručio prigodne poklone. Predsednik je zatim odvezao Artjoma, njegovog brata i oca do helikoptera.  foto: © RIA Novosti / Alekseй Nikolьskiй Cilj dobrovoljnog projekta "Sanjaj sa mnom" je da pomogne deci sa teškim bolestima kako bi ostvarili svoje snove.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

PUTINOV GEST DIRNUO CEO SVET: Predsednik Rusije ispunio neobičnu želju teško bolesnom dečaku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se sa Artjomom Paljanovim iz Lenjingradske oblasti, dečakom koji mašta da vidi Sankt Peterburg iz ptičje perspektive. Ruski predsednik je ostvario ranije dato obećanje da će mu ispuniti želju...- Želim da vam čestitam Novu godinu i Božić - rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.