PREVAZIŠAO SAMOG SEBE: Berluskoni poklonio Putinu nešto specijalno...(FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2017, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVAZIŠAO SAMOG SEBE: Berluskoni poklonio Putinu nešto specijalno...(FOTO)

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni poklonio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu ručno izrađenu presvlaku za krevet, na kojoj je odštampana novinska fotografija na kojoj se njih dvojica srdačno rukuju Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni poklonio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu ručno izrađenu presvlaku za krevet, na kojoj je odštampana novinska fotografija na kojoj se njih dvojica srdačno rukuju, dok su u pozadini prikazane najprepoznatljivije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << turističke atrakcije Italije i Rusije.Berluskoni je još u subotu doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalan poklon, povodom njegovog 65. rođendana, prenosi Tass.Pročitajte još - Berluskoni ministar ekonomije Rusije, Putin mu ponudio rusko državljanstvo? Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, odgovarajući na novinarsko pitanje kako je reagovao predsednik Putin na poklon, rekao da ne zna ništa o reakciji predsednika na taj poklon.Italijanske novine "La Stampa" prenele su u nedelju da je Berluskoni doputovao u Rusiju kako bi Putinu uručio specijalni poklon - ručno izrađenu presvlaku za krevet.Pročitajte još - Putin i Berluskoni proveli vikend zajedno u Sibiru Putin i Berluskoni neguju dugogodišnje prijateljstvo - prvi put su se sreli na samitu G8 2001. godine u Ženevi i od tada su se puno puta sastajali na različitim zvaničnim događajima, na kojima su pokazivali poštovanje prema zemljama iz kojih dolaze, ali i lično.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Berluskoni iznenadio Putina neobičnim poklonom za krevet

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2017

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni poklonio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu ručno izrađenu presvlaku za krevet...Na presvlaci je odštampana novinska fotografija na kojoj se njih dvojica srdačno rukuju, dok su u pozadini prikazane najprepoznatljivije turističke atrakcije Italije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.