Izvor: Blic, 25.Maj.2022, 22:12

"PODELITI ZAPAD PA ZAVRŠITI POSAO" Analiza Putinovog "pomračenog uma": Sada mora da napravi ključni izbor, a IMA SAMO DVE MOGUĆNOSTI

"Zamislite da ste Vladimir Putin koji odlučuje šta dalje. To nije lako - malo je verovatno da ćete, kao čitaoc "Tajmsa" biti ratni zločinac odgovoran za desetine hiljada smrti. Neprijatno je razmišljati o ulasku u um paranoičnog, opsesivnog i izolovanog čoveka, koji je napadom na mirnog komšiju napravio najkatastrofalniju pogrešnu procenu dosadašnjeg 21. veka. Ali morate to učiniti jer vi, i svi mi u zapadnom svetu, moramo biti spremni na to šta bi mogao biti njegov sledeći potez".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.