OMANULI! PUTIN DOČEKAN ČUDNOM MELODIJOM: Saudijski vojni orkestar odsvirao rusku himnu tako da je Putin jedva prepoznao! Evo kako je reagovao! (FOTO)

Izvor: Kurir, 14.Okt.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMANULI! PUTIN DOČEKAN ČUDNOM MELODIJOM: Saudijski vojni orkestar odsvirao rusku himnu tako da je Putin jedva prepoznao! Evo kako je reagovao! (FOTO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin svečano je dočekan u Rijadu u državnoj poseti Saudijskoj Arabiji, a kralju Salmanu bin Abdelazizu je na poklon doneo sokola sa Kamčatke.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOU U RIJADU: RAŠTIMOVANI VOJNI ORKESTAR! PUTIN jedva prepoznao rusku himnu! Evo kako je reagovao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin svečano je dočekan u Rijadu u državnoj poseti Saudijskoj Arabiji...Međutim, na društvenim mrežama je postaopravi hit način na koji je saudijski vojni orkestar odsvirao rusku himnu...Naime, na jednom od snimaka je, radi lakšeg poređenja, pušteno kako bi himna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

RT: Saudijski vojni orkestar pozdravio Putina himnom Rusije... ili je bar pokušao

Izvor: Vostok.rs, 15.Okt.2019, 11:00

Predsednik Vladimir Putin dočekan je u Saudijskoj Arabiji malo prerađenom verzijom ruske državne himne, ili bolje reći "remiksom". Performans je bio daleko od blistavog, ali u poređenju s nekim najgorim neuspelim izvođenjima himni, još uvek je samo osrednji. Neočekivano izvođenje himne...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.