Izvor: Blic, 08.Feb.2022, 11:10

MAKRON DANAS U KIJEVU Posle sastanka sa Putinom, francuski predsednik i sa Zelenskim o deeskalaciji tenzija

Predsednik Francuske Emanuel Makron danas će iz Moskve, gde se juče sastao sa predsednikom Vladimirom Putinom, stići u posetu Kijevu i razgovarati sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAKRON U KIJEVU: Posle susreta sa Vladimirom Putinom, francuski lider danas razgovara i sa Zelenskim

Izvor: Kurir, 08.Feb.2022

Francuski predsednik Emanuel Makron danas stiže u Kijev gde će razgovarati sa ukrajinskim liderom Volodomirom Zelenskim.

Nastavak na Kurir...

Makron se sastao sa Zelenskim: "Veoma produktivan sastanak"

Izvor: B92, 08.Feb.2022

Predsednik Francuske Emanuel Makron sastao se u Kijevu sa ukrajinskim liderom Volodimirom Zelenskim...Jedno od ključnih pitanja bio je mirovni proces u Ukrajini..."U suštini, održali smo sadržajan i veoma produktivan sastanak", rekao je Zelenski na zajedničkoj pres-konferenciji sa Makronom...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.