Kremlj: Sastanak Putina i Trampa može da se ugovori pred G20

Izvor: B92, 16.Jun.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj: Sastanak Putina i Trampa može da se ugovori pred G20

Eventualni sastanak Vladimira Putina i Donalda Trampa u okviru samita G20 u Osaki mogu da pripreme njihovi timovi i uoči samog događaja, rekao je Dmitrij Peskov

Portparol Kremlja je za kanal Rusija 1 rekao da ako bi se predsednici sastali "usput" onda ne bi mogli da razgovaraju o nizu bilateralnih pitanja.

"Organizovanje sastanaka može da se desi čak i pred sam početak samita G20", rekao je Peskov, prenosi TAS S.

Povodom ranije izjave Trampa o spremnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se sastane sa kineskom i ruskom stranom, kao i drugim zemjama na samitu G20, Peskov je rekao da je američki lider verovatno mislio na kratke sastanke.

Putin i Tramp su trebalo da se sretnu na marginama prethodnog samita G20 u Argentini u decembru, ali je predsednik SAD otkazao sastanak dan pre dogovorenog datuma.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kremlj: Sastanak Putina i Trampa može da se ugovori pred G20

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2019

Eventualni sastanak ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa u okviru samita G20 u Osaki mogu da pripreme njihovi timovi i uoči samog događaja Eventualni sastanak ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa u okviru samita G20 u Osaki...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.