Kratak susret ili neformalni razgovor Putina i Trampa

Izvor: RTS, 01.Dec.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratak susret ili "neformalni razgovor" Putina i Trampa

Predsednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp imali su juče kratak sastanak na marginama samita G20 u Argentini, prenosi "Rojters" izjavu neimenovanog savetnika Kremlja. Bela kuća navodi da je reč o "neformalnom razgovoru".
Iz Kremlja navode da se Putin kratko sastao i sa Trampovim savetnikom za nacionalnu bezbednost Džonom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Boltonom.

Navode o susretu dva predsednika potvrdila je i Bela kuća ali je to opisala kao "neformalni razgovor".
Prema rečima portparolke Bele kuće Sare Senders, dva predsednika su razgovarala tokom večere na samitu G20, prenosi AP.
Kako je navela, kao što je uobičajeno na multilateralnim skupovima američki predsednik i prva dama imali su više neformalnih razgovora sa svetskim liderima za večerom, uključujući Putina.
Sastanak Putina i Trampa bio je planiran na samitu, međutim, Bela kuća je u četvrtak saopštila da je američki predsednik odlučio da ga otkaže posle razgovora sa državnim sekretarom Majkom Pompeom, savetnikom za nacionalnu bezbednost Džonom Boltonom i šefom kabineta Džonom Kelijem.
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je tada da će Moskva sačekati sledeću priliku za održavanje sastanka Vladimira Putina sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, jer, kako je dodao, "nema ljubavi na silu".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA MARGINAMA SAMITA G20: Ipak održan kratak sastanak Putina i Trampa

Izvor: Večernje novosti, 01.Dec.2018

Predsednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp imali su juče kratak sastanak na marginama samita G20 u Argentini Predsednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp imali su juče kratak sastanak na marginama samita G20 u Argentini, izjavio je savetnik Kremlja Jurij Ušakov,...

Nastavak na Večernje novosti...

RT: Putin i Tramp kratko razgovarali na samitu G20 - Kremlj

Izvor: Vostok.rs, 01.Dec.2018

Izvor: Vostok / RT Američki predsednik Donald Tramp i ruski predsednik Vladimir Putin kratko su razgovarali na samitu G20 u Buenos Airesu, navodi se u saopštenju Kremlja. Pomoćnik predsednika Putina, Jurij Ušakov je rekao da su dvojica lidera imali kratak sastanak na marginama samita. Ušakov...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.