UŽIVO Obraćaju se Putin i Bajden: Vraćaju se ambasadori VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 13:32

UŽIVO Obraćaju se Putin i Bajden: "Vraćaju se ambasadori" VIDEO/FOTO

Džozef Bajden i Vladimir Putin sastali su se u Ženevi, i to je njihov prvi zvanični susret kao dva predsednika.

Džozef Bajden i Vladimir Putin razgovarali su u vili La Granž u Ženevi, na svom prvom sastanku, o širokoj lepezi nagomilanih problema u svetu i o odnosima dve svetske sile - bilateralnim vezama, problemima u vezi sa strateškom nuklearnom stabilnošću, navodnom ruskom uplitanju u izbore, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hakovanju i drugim pitanjima, uključujući saradnju u borbi protiv kovida 19 i regionalne sukobe.

Ovo je njihov prvi zvanični susret kao dva predsednika. Međutim, pitanje je da li će sastanak opravdati epitet istorijskog, ili će konkretni dogovori izostati, a odnosi dveju zemalja ostati na niskoj komunikacijskoj frekvenciji jer razgovori predsednika dolaze u trenutku kada su odnosi Amerike i Rusije maltene dotakli dno, kako tvrde obe strane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan ide u Slovačku, Vojvodina u Litvaniju, Čukarički u Azerbejdžan

Izvor: B92, 16.Jun.2021

Srpski klubovi Partizan, Vojvodina i Čukarički dobili su prve protivnike u novoformiranom UEFA takmičenju – Ligi konferencija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.