Kremlj: Rusija i SAD odložile samit predsednika na francuski zahtev

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj: Rusija i SAD odložile samit predsednika na francuski zahtev

Kremlj je danas saopšio da su Rusija i SAD odlučile da sastanak dva predsednika ne bude održan u Parizu tokom obeležavanja 100-godišnjice završetka Prvog svetskog rata, da ne bi odvraćao pažnje javnosti sa ovog značajnog jubileja.

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Trump očekuju da će se na kratko videti na komemoraciji u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Parizu, ali neće imati imati pravi sastanak, izjavio je savetnik za spoljne poslove Kremlja Juri Ušakov.

Zvaničnici Rusije i SAD su odlučili da se sastanak Putina i Trampa odloži do kraja novembra, do sastanka grupe 20 u Argentini gde će obojica biti prisutni. Tramp je u ponedeljak izjavio da će se sa Putinom sresti tokom sastanka G-20.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Donald Tramp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bez sastanka Putina i Trampa u Parizu

Izvor: Danas, 07.Nov.2018

Moskva i Vašington su se složili da šef ruske države Vladimir Putin i američki predsednik Donald Tramp ne treba da tokom vikenda održe sastanak u Parizu, kako se ne bi skrenula pažnja sa obeležavanja 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata, saopšteno je danas iz Kremlja. Članak Bez...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.