Kremlj: Počele pripreme za sastanak sa Trampom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj: Počele pripreme za sastanak sa Trampom

Pripreme za sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog američkog kolege Donalda Trampa su počele, ali još uvek nisu donete nikakve konkretne odluke, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov, koji je takođe kazao da u ovom trenutku ne postoji razumevanje u pogledu posete severokorejskog vođe Kim Džong-una Rusiji, prenosi TAS S.

Peskov je naveo da, u vezi sa novim susretom Putina i Trampa, "započinje rad na potencijalnoj agendi takvog sastanka".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Postoje tehnička pitanja koja da se reše, a koja se tiču vremena i mesta sastanka i tako dalje. Pošto će sastanak biti održan na marginama međunarodnog događaja vezanog za sećanje (na žrtve Prvog svetskog rata), biće potrebno da bude uključen u agendu tog događaja", rekao je Peskov i dodao da "ne postoje planovi" za potpisivanje bilo kakvih dokumenata tokom sastanka Putin-Tramp.

TAS S podseća da je prošle nedelje Trampov savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton razgovarao sa Putinom u Moskvi, nakon čega je Putinov savetnik Jurij Ušakov objavio da će Putin i Tramp održati sastanak 11. novembra u Parizu, tokom obeležavanja 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata.

Peskov je u današnjem obraćanju novinarima, na pitanje o mogućem dolasku Kima u Rusiju, kazao da "ne postoji konkretna informacija o datumu i vremenu", ali da je "poseta u agendi i da se na njoj radi kroz diplomatske kanale".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele pripreme za sastanak Putina i Trampa

Izvor: RTS, 29.Okt.2018

Pripreme za sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog američkog kolege Donalda Trampa su počele, ali još nisu donete nikakve konkretne odluke, kaže portparol Kremlja Dmitrij Peskov, koji je takođe rekao da u ovom trenutku ne postoji razumevanje u pogledu posete severokorejskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.