Izvor: Blic, 25.Feb.2019, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KRAJ SVETA JE NA VIDIKU" U strahu od nuklearnog rata u panici se kupuju bunkeri za NESTVARNE SVOTE NOVCA, a izgledaju ovako (FOTO, VIDEO)

Nuklearni sporazum između SAD-a i Rusije praktično više ne postoji, a ruski predsednik Vladimir Putin poručuje kako će na svako razmeštanje raketa srednjeg dometa u Evropi, njegova zemlja odgovoriti ciljanjem zemalja u kojima se nalaze, ali i SAD-a. Ove nedavne izjave i potezi uznemirili su svetsku javnost, a pogotovo one koji već decenijama strahuju od nuklearnog rata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMAK SVETA JE NA VIDIKU: Ljudi u panici od KATASTROFE masovno beže u bunkere pod zemljom! Pogledajte šta sve imaju i kako izgledaju iznutra! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Feb.2019

Nuklearni sporazum između SAD-a i Rusije praktično više ne postoji, a najnoviji potezi svetskih liera uznemirili su javnost, a pogotovo one koji već decenijama strahuju od nuklearnog rata.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.