Izvor: Blic, 20.Jun.2022, 19:55

ISPLIVAO SPISAK PUTINOVE IMOVINE VREDNE 4,5 MILIJARDE DOLARA? Godinama su ga optuživali za gomilanje bogastva, a sada su se pojavile informacije o MOĆNOJ MREŽI KOJA STOJI IZA TOGA

Palate, jahte i vinogradi koje su Vladimiru Putinu navodno ustupili prijatelji i oligarsi danas mogu da se povežu s nečim što se čini kao neformalna mreža imovine vredne više od 4,5 milijardi dolara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAZOTKRIVENA TAJNA MREŽA PUTINOVOG BOGATSTVA? Pomogla mu da sakrije 4,5 milijarde dolara

Izvor: Kurir, 21.Jun.2022, 14:42

Palate, jahte, vinogradi, koje su navodno "obezbeđene" predsedniku Rusije Vladimiru Putinu od prijatelja i oligarha sada mogu da budu povezani sa neformalnom mrežom koja raspolaže imovinom vrednom više od 4,5 milijardi dolara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.