Halo, Putin ovde, nemoj da vam ja dolazim: Predsednik Rusije se hitno obratio biznismenima i poslao jaku poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 14:59

Halo, Putin ovde, nemoj da vam ja dolazim: Predsednik Rusije se hitno obratio biznismenima i poslao jaku poruku

Ekonomija može da se suoči sa novim oštrim problemima, a epidemiološka situacija je složena

Ključna vodilja u radu, kako biznisa, tako i države, uvek treba da bude zaštita života i zdravlja građana Rusije u periodu pandemije, izjavio je ruski lider Vladimir Putin.

- U centru pažnje uvek treba da bude zaštita života i zdravlja naših ljudi. To je apsolutno ključna vodilja, na bazi koje treba da se organizuje posao u periodu pandemije - rekao je Putin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kongresu Ruske unije industrijalaca i preduzetnika.

On je naglasio da je u ovom složnom periodu važna koordinacija rada biznisa, države i javnih organizacija.

Predsednik je primetio da su procesi preporoda svetske ekonomije još uvek nestabilni.

- Štaviše, ekonomija može da se suoči sa novim oštrim problemima. Epidemiološka situacija je složena. U Rusiji i drugim državama raste broj obolelih od korona virusa, a u jednom broju država ponovo je objavljeno takozvano "zaključavanje": kada preduzeća, kompanije, obustavljaju svoju delatnost ili prelaze na masovni rad od kuće - rekao je Putin.

Путин: Процессы восстановления мировой экономики крайне неустойчивы. Она может столкнуться с новыми острыми проблемами. Эпидемиологическая обстановка сложная, в России и других странах растет число заболевших коронавирусом, а в ряде государств снова объявлен локдаун. pic.twitter.com/oZtj0CHOKw

— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) October 21, 2020

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PUTINOVE POZITIVNE PROGNOZE DOK VLADA HAOS SA PANDEMIJOM: Ruski predsednik ne brine zbog korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020

Predsednik Russia Vladimir Putin rekao je da ruske vlasti ne planiraju žestoke mere ograničenja zbog pandemije virusa korona...- Kada je reč o sprovođenju teških mera ograničenja: ne planiramo to da radimo, vlada nema takve planove - rekao je Putin...On je istakao da je neophodno sprovoditi vakcinaciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.