Fatalnoj australijskoj glumici nije odoleo ni Vladimir Putin (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2022, 10:13

Fatalnoj australijskoj glumici nije odoleo ni Vladimir Putin (FOTO)

Glumica Pita Vilson domaćoj publici najpoznatija je po ulozi u serji „Nikita“, a prodoran pogled i danas je njen zaštitni znak.
Dok je bila u zenitu svoje popularnosti, kao fatalnu plavušu, glumicu su povezivali sa brojnim slavnim muškarcima. Tako se pričalo da je zavela muzičara Mika Džegera i glumca Rasela Kroua.
Ipak, ona je veliku pažnju privukla kada je jednom prilikom izjavila da joj se udvarao predsednik Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Vladimir Putin.
Naime, kako je ona tvrdila, sve se odigralo 2002. godine, kada je bila na Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi. Tada je, navodno, Putin naredio svom obezbeđenju da napusti prostoriju, te su njih dvoje ostali sami, a on je pokušao da je osvoji dijamantskom ogrlicom.
„Nabacivao mi se. Bio je naporan – hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora“, ispričala je ona jednom prilikom.
FOTO: PROFIMEDIA Tadašnji šef festivala i domaćin večeri, reditelj Nikita Mihalkov, demantovao je ove njene tvrdnje.
Kako je ispričao, Putin nije dao Piti nikakvu dijamantsku ogrlicu, već privezak koji je sponzorisala jedna draguljarnica. Dodao je i da se glumica toliko napila, da je flertovala sa predsednikom Rusije ispred svog verenika, te da je bila toliko naporna da je obezbeđenje moralo da je izbaci. Naglasio je i to da je Vladimir Putin uvek imao poštovanja i prema pijanim ženama, te da nije želeo da je iskoristi, preneo je pomenuti medij.
Glumica danas ima 51 godinu i u braku sa Damjanom Harisom dobila je sina. Pre nekoliko godina povukla se iz sveta glume i počela da se bavi dizajnom.
Izvor: Nova
Putin u mladosti vodio rat protiv pacova, odrastao u bedi, vršnjaci ga maltretirali

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.