Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2020, 11:52

Da li je Tramp, nakon četiri godine, ponovo favorit Kremlja?

BEOGRAD - Odnosi Rusije i SAD za vrijeme mandata aktuelnog predsjednika Donalda Trampa dostigli su još niži nivo nego prije 2016. godine, što je u 2019. potvrdio i ruski predsjednik Vladimir Putin, rekavši da odnosi "postaju sve gori i gori", tako da ovog puta, za razliku od prije četiri godine, opredjeljenje Kremlja za ovog ili onog kandidata na izborima u SAD nije toliko jasno i očigledno, navodi portal američki-izbori.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tramp ponovo favorit Kremlja?

Izvor: B92, 29.Okt.2020

Vašington -- Odnosi Rusije i SAD za vreme mandata Donalda Trampa dostigli su još niži nivo nego pre 2016. godine, što je u 2019. potvrdio i ruski predsednik...Vladimir Putin je tada rekao da odnosi "postaju sve gori i gori", tako da ovog puta, za razliku od pre četiri godine, opredeljenje Kremlja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.