Da li Putin može da obori svoj rekord?

Izvor: Večernje novosti, 20.Feb.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Putin može da obori svoj rekord?

Ruski predsednik sprema govor u Federalnoj skupštini koji bi mogao da bude najduži do sada Ruski predsednik Vladimir Putin održaće sutra govor u Federalnoj skupštini, jedan od nizu obraćanja tog zakonodavnom telu Ruske federacije koja je imao od 2000. godine.Pročitajte još:Putin je preokrenuo istoriju u Minhenu, a sada odatle kreće rascep ZapadaTAS S navodi da je Putin najduži govor održao prošle godine, u trajanju od sat i 55 minuta, a najkraća obraćanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od 48 minuta imao je 2004. i 2005. godine. U proseku su Putinovi govori trajali po sat i 15 minuta, dok je Dmitrij Medvedev tokom godina kada je obavljao predsedničku funkciju prosečno govorio po sat i 20 minuta.Pročitajte još:PUTIN ZAVRNUO SLAVINU MADURU: Zamrznuti si račinu venecuelanskoj naftnoj kompanijiPutinovo prvo obraćanje parlamentu iz 2000. godine, po stupanju na dužnost predsednika Rusije, imalo je najmanji broj reči - 5.146, dok je njegov prošlogodišnji govor i po tome bio najobimniji i sastojao se od 11.428 reči.Vladimir Putin, foto EpaNavodi se da predsednički govor obično prati oko 1.000 zvanica, među kojima su poslanici gornjeg i donjeg doma ruskog parlamenta, ministri, zvaničnici predsedničke administracije, čalnici Ustavnog i Vrhovnog suda, diplomate, novinari i drugi. Najmanje ih je bilo tokom prvog Putinovog govora - 980, a rekordnih 1.100 zvanica je zabeleženo 2013. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN PRED FEDERALNOM SKUPŠTINOM: Rusija neće rat! Ali ako Amerika razmesti rakete po Evropi, uslediće naš odgovor! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Feb.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin govorio je pred Federalnom skupštinom Rusije, a velikuj pažnju posvetio je savremenom političkom trenutku u svetu, pre svega u svetlu pogoršanih odnosa SAD i Rusije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.