DOBRODOŠLI U ZEMLJU SLOBODNIH MEDIJA: Evo kako je najtiražniji finski list dočekao Putina i Trampa (FOTO)

Izvor: Kurir, 15.Jul.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRODOŠLI U ZEMLJU SLOBODNIH MEDIJA: Evo kako je najtiražniji finski list dočekao Putina i Trampa (FOTO)

Najveći finski list Helsingin Sanomat na poseban način je poželeo dobrodošlicu predsednicima Donaldu Trampu i Vladimiru Putinu pred njihov susret koji će se održati sutra u Helsinkiju.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"DOBRODOŠLI U ZEMLJU SLOBODNIH MEDIJA" Najveći finski list dočekao je predsednike SAD i Rusije neverovatnim BILBORDIMA (FOTO)

Izvor: Blic, 15.Jul.2018

Najveći finski list "Helsingin Sanomat" na neobičan način je poželeo dobrodošlicu predsedniku SAD Donaldu Trampu i predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pred njihov susret koji će se održati sutra, postavljajući niz bilborda na kojima su ispisane poruke na engleskom i ruskom jeziku: "Gospodine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.