Čuveni reditelj pitao Putina da kumuje njegovoj ćerki: Predsednik je postavio neverovatan uslov, Stoun pristao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni reditelj pitao Putina da kumuje njegovoj ćerki: Predsednik je postavio neverovatan uslov, Stoun pristao!

Čuveni američki reditelj Oliver Stoun zamolio je Vladimira Putina, predsednika Rusije, da bude kum njegovoj 22-godišnjoj ćerki Tari!

Neočekivana molba nije iznenađenje, imajući u vidu da Stoun i Putin imaju blizak odnos i da je on uradio vrlo zapažen intervju sa šefom Kremlja, kao i da je snimio dokumentarac "Otkrivanje Ukrajine", u kom otkriva nepoznate detalje o događajima na Majdanu.

Putin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po pravoslavnom običaju nije odbio molbu, već je imao neočekivano pitanje za Stouna.

- Da li tvoja ćerka želi da pređe u pravoslavlje - upitao je Putin, na šta mu je reditelj uzvratio:

- Nema problema, uradiće sve što je potrebno.

Putin je potom reditelju poručio da pita ćerku da li želi da promeni veru.

Stoun se Putinu potom požalio na "američku kulturu" i sve izraženiji fokus u vezi s polnim identitetom, jer se ljudi sve više izjašnjavaju kao "transseksualci". Reditelj je podsetio na kontroverzni zakon usvojen u Rusiji 2013, koji zabranjuje "homoseksualnu propagandu" među maloletnicima, a za koji kritičari tvrde da je doprineo nasilju prema homoseksualcima.

Transkripti intervjua obavljenog u junu postavljeni su na sajt Kremlja uoči premijere Stounovog dokumentarca o dešavanjima u Ukrajini koji su zemlju doveli na ivicu građanskog rata. Stoun, koji je poznat po razotkrivanju teorija zavere, u tom filmu osporava navode da Rusija stoji iza likvidacije učesnika protesta na Majdanu 2014. godine, kao i da su se vlasti u Ukrajini, a ne zvanična Moskva, mešale u američke predsedničke izbore 2016.

- Izgledaš vrlo depresivno, mnogo depresivnije nego kad smo se videli poslednji put. Vrlo sam zabrinut za tebe - rekao je Stoun Putinu u jednom trenutku.

Pogledajte rezultate

PROJEKAT "PAKLENI PRESRETAČ" Upoznajte MiG 41, NAJBRŽI VOJNI AVION na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.