Blindirana ZVER! Ovim čudom se Putin i Vučić voze ULICAMA BEOGRADA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blindirana ZVER! Ovim čudom se Putin i Vučić voze ULICAMA BEOGRADA (VIDEO)

Na parkingu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" pod budnim okom obezbeđenja čeka limuzina kojom će se predsednik Rusije Vladimir Putin voziti dok boravi u Beogradu!

Njemu će se u "kortežu" prema nezvaničnim informacijama pridružiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ruska predsednička limuzina je opremljena da izdrži čak i nuklearne eksplozije.

Prilikom državnih poseta "kortež" se transportuje teretnim avionom "iljušin". Ima motor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << V12 i 800 konjskih snaga.

Limuzina je kompletno napravljena u Rusiji i to od ruskih delova i rukama ruskih stručnjaka. Ima visok stepen bezbednosti i opremljena je oklopnom kapsulom koja može da izdrži eksploziju mine.

U slučaju eksplozije automobil bi bio oštećen, ali bi putnici ostali živi. Ako dođe do hemijskog napada može da se zabarakadira kao podmornica i da dugo ostane pod vodom. Automobil je opremljen i jedinstvenim komunikacionim sistemom koji druge zemlje još ne mogu da dostignu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.