Biković nagrađen Medaljom Puškina, nagradu će mu uručiti Putin

Izvor: Tracara.com, 22.Okt.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biković nagrađen Medaljom Puškina, nagradu će mu uručiti Putin

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin primio je danas  srpskog glumca Miloša Bikovića, gde mu je saopšteno da će mu biti uručena ruska državna nagradu – Medalja Puškina. Kako je navedeno na zvaničnom profilu ruskog ambasadora na Twitteru, odlikovanje će mu 4. novembra u Kremlju dodeliti predsednik Vladimir Putin lično. “Saopštio sam sjajnom srpskom glumcu Milošu Bikoviću da on >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dobija rusku državnu nagradu Medalju Puškina. Planirano je da će odlikovanje dodeliti predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin 4. novembra u Kremlju. Radujemo se i čestitamo”, napisao je ambasador. Medalja Puškina dodeljuje se za zasluge u oblasti kulture, prosvete, društvenih nauka, literature i umetnosti. Biković se poslednjih godina proslavio u ruskoj kinematografiji nakon uloge u filmu Sunčanica, ruskog reditelja Nikite Mihalkova.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Twiter

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN ODLIKUJE BIKOVIĆA; Glumac: Imam tremu pred susret sa ruskim predsednikom

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2018

Predsednik Rusije uručiće srpskom glumcu priznanje 4. novembra, u Kremlju. Medalju Puškin dobija za razvoj rusko-srpskih odnosa IZNENAĐEN sam, ali mi je, naravno, veoma drago, i velika mi je čast što ću u Rusiji dobiti državnu nagradu - Medalju Puškin, koja se obično...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.