Bajden zna šta može da očekuje od ubice Putina

Izvor: B92, 14.Jun.2021, 09:57

Bajden zna šta može da očekuje od "ubice" Putina

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovaraće sa prvim čovekom Sjedinjenih Američkih Država, Džoom Bajdenom.

Ovo je otkrio je savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Džejk Saliven i dodao da će Bajden pre toga imati diskusiju sa saveznicima NATO.

"Imaćemo priliku da razgovaramo sa svim saveznicima o čemu Bajden namerava da priča sa Putinom. To će uraditi iza zatvorenih vrata. Tako da će oni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imati priliku da čuju njegove namere, kao što će predsednik biti u mogućnosti da čuje i šta kažu saveznici. Time će Bajden otići u Ženevu sa punom podrškom i solidarnosti od strane saveznika NATO", kazao je Saliven novinarima.

Portparol Bele Kuće Džen Psaki istakla je ranije da Bajden već zna šta može u sredu da očekuje od Putina na sastanku.

"Naravno, on je ranije imao susrete sa Putinom, kao što svi sznate. On zna šta može da oćekuje. Iz njegovog ugla, ovo nije sastanak o poverenju, prijateljstvu.. Ovo je sastanak o tome da otkrijemo da li možemo da pronađemo tačke slaganja i da budemo iskreni u vezi pitanja koje nas brinu", kazala je Psaki novinarima, javlja Raša Tudej.

Podsećanja radi, Bajden je u martu privukao veliku pažnju medija, pošto je u intervjuu za ABC aludirao na to da je Putin ubica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.