BIĆE MI ČAST DA MI GA PUTIN URUČI Bivša savetnica predsednika SAD zatražila rusko državljanstvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 16:21

"BIĆE MI ČAST DA MI GA PUTIN URUČI" Bivša savetnica predsednika SAD zatražila rusko državljanstvo!

"Smatraće me izdajnikom kod kuće", kaže ona

Bivša savetnica predsednika SAD Ronalda Regana Suzana Masi zatražila je od ruskog predsednika Vladimira Putina državljanstvo Rusije.

- Ako predsednik Putin nađe mogućnost da mi dodeli državljanstvo Rusije, biće mi čast - rekla je Masijeva televiziji NTV.

Prema njenim rečima, ona je godinama radila na zbližavanju dva naroda i zato želi da ostane u Rusiji kako bi nastavila svoj rad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Znam šta će govoriti za mene: da sam izdajnik, da sam čovek koji je protiv Amerike - priznala je ona.

Suzana Masi je rođena u Njujorku 1931. godine. Od 1984. do 1988. godine bila je savetnica Regana za odnose sa SSSR-om. Po njenim rečima, najmanje 17 puta se sastajala sa američkim predsednikom, često u četiri oka, gde su razgovarali o ruskoj kulturi.

Regan je od nje saznao za rusku poslovicu: "Veruj, ali proveri" koja se uvrežila u američkoj diplomatiji.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.