Antonov: Nikakvih tajnih dogovora tokom susreta Putina i Trampa nije bilo

Izvor: Vostok.rs, 18.Jul.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonov: Nikakvih tajnih dogovora tokom susreta Putina i Trampa nije bilo

Nikakvih tajnih dogovora na susretu lidera Rusije i Amerike Vladimira Putina i Donalda Trampa u Helsinkiju nije bilo, izjavio je ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov.


Komentarišući njihov susret, ambasador je rekao da ne može da razume odakle svi ti negativni komentari liberlanih demokrata i republikanaca.


„Žalosno je što se odmah stvara negativna atmosfera. Odakle ona potičie, iskreno, nije mi jasno. Ništa natprirodno se nije tamo dogodilo“, istakao je Antonov i dodao da su se lideri tokom razgovora držali pitanja koja se tiču i Rusije i Amerike.


Ocenio je i da Rusija i SAD, budući da je reč o dvema zemljama koje u svom arsenalu drže praktično 90 odsto celokupnog nuklearnog naoružanja na svetu, nemaju prava da se svađaju, te moraju da sarađuju kako bi se osigurao mir i bezbednost.


Antonov je dodao i da će Trampu biti izuzetno komplikovano da realizuje sve to što se dogovorio sa Putinom na samitu, ali da će ruska strana pomoći u tom procesu koliko god bude mogla.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

"Nije bilo tajnih dogovora na sastanku Putin - Tramp"

Izvor: Blic, 18.Jul.2018

Nije bilo tajnih dogovora na nedavnom samitu predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa u Helsinkiju, izjavio je danas ruski ambasador u Vašngtonu Anatolij Antonov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.