KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU, PA OPET UDARIO NA ŽENE! Vlada Stanojević zgranuo javnost ovim postupkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU, PA OPET UDARIO NA ŽENE! Vlada Stanojević zgranuo javnost ovim postupkom!

Ne prestaje!

Vladimir Stanojević bio je jedno od omiljenih lica sa malih erkana, sve dok nije izbio skandal da je pretukao svoju tadašnju devojku Anu Mariju Žujović.

Bivši voditelj je ubrzo nakon ovoga napustio Srbiju i preselio se u Ameriku. Zbog porodičnog nasilja za njim je raspirsana poternica. Međutim, Stanojević i posle svega nije stao sa ismevanjem ženskog pola.

Naime, Vlada je objavio fotografiju glumice Džejmi Li Kurtis, zvezde filma "Noć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veštica" sa njenim grimasama i ispijanjem pića, dok poruka glasi: - Kada mi neko kaže da usporim sa pićem tokom dočeka Nove godine.

Ipak, slavna Bijonse je prošla nešto gore od glumice, te je Vlada objavio fotografiju na kojoj je okarakterisana kao "glupača":

- Kada tvoja devojka pokušava da kaže nešto pametno, ali ti znaš da je glupa, što je nekako slatko - pisalo je na fotografiji na kojoj je Bijonse sa suprugom Džej Zijem.

Ova srpska pevačica ima NAJDUŽE NOGE NA ESTRADI! A evo kakve MUKE ima zbog toga! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević,   Noć veštica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.