Zabranili koncert metal benda uz obrazloženje da grupa obožava đavola

Izvor: B92, 25.Apr.2019, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranili koncert metal benda uz obrazloženje da grupa obožava đavola

Brazilski treš metalci "Sepultura" morali su da otkažu koncert u Bejrutu, jer je država Liban odbila da im izda vize, uz obrazloženje da članovi grupe - obožavaju đavola.

Libanski promoteri navode da su vize članovima benda odbijene zbog "opšte sigurnosti". "Ogorčeni smo i ljuti, kao što ćete i vi biti", navodi se u saopštenju organizatora upućenom fanovima, posle neočekivanog poteza tamošnjih vlasti. "Sepulturi" se prebacuje da "omalovažava hrišćanstvo", kao i to što su "nastupali u Izraelu", mada promoteri navode da to nije istina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sepulturi zabranili koncert jer članovi grupe "obožavaju đavola"

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2019

Brazilski treš metalci "Sepultura" morali su da otkažu koncert u Bejrutu, jer je Liban odbio da im izda vize, uz obrazloženje da članovi grupe - obožavaju đavola...Libanski promoteri navode da su vize članovima benda odbijene zbog "opšte sigurnosti"..."Ogorčeni smo i ljuti, kao što ćete i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.