Izvor: Danas, 30.Maj.2009, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlučuju ministri pravde i policije, ali ne uskoro

Nije tačno da će Savet ministara spoljnih poslova EU na zasedanju zakazanom za 15. jun doneti bilo kakvu odluku u vezi sa ukidanjem viza zemljama Zapadnog Balkana, pa ni Srbiji, rečeno je Danasu u Savetu Evropske unije u Briselu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savet EU: Nema ukidanja viza 15. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2009, 22:37

BRISEL - Nije tačno da će Savet ministara spoljnih poslova EU na zasedanju zakazanom za 15. jun doneti bilo kakvu odluku o ukidanju viza zemljama Zapadnog Balkana, pa ni Srbiji, rečeno je u Savetu Evropske unije u Briselu...Iz više izvora u Briselu, pitanje ukidanja viza građanima pet zemalja Zapadnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bez odluke o vizama 15. juna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Maj.2009

Savjet ministara spoljnih poslova Evropske unije (EU) na zasijedanju 15. juna neće donijeti odluku o ukidanju viza zemljama Zapadnog Balkana, saznaje B92, navodi Mina. Izvor iz Brisela je saopštio da će ukidanje viza građanima pet zemalja za ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Bez odluke o vizama 15. juna?

Izvor: Capital.ba, 30.Maj.2009

BRISEL,  Savjetnik za proširenje EU Frank Čermak nije mogao da potvrdi da li će ministri inostranih poslova EU na sastanku u Luksemburgu 15. juna donijeti odluku o ukidanju viza za zamlje zapadnog Balkana. On je rekao da na ovom sastanku neće biti donesene, kako je naveo, neke veće odluke, ali...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.