Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2019, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji deportacije: Još jedan pevač je bio sa Radom Manojlović, a evo kako je on prošao bez vize!

Vest o deportaciji Rade Manojlović iz Švajcarske u Srbiju odjeknula je kao bomba u domaćim medijima, a pevačica je u poslednjem intervjuu otkrila dosad nepoznate detalje ove drame, o kojima je do sada ćutala. Podsetimo, prošlog vikenda je folkerka zadržana na ciriškom aerodromu, kako je sama istakla zbog tuđe greške, ali je naposletku ipak morala The post Novi detalji deportacije: Još jedan pevač je bio sa Radom Manojlović, a evo kako je on prošao bez vize! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

RADA MANOJLOVIĆ UDARILA POLICAJCA Pevačica se našla u velikom problemu, poručuje: "SAMO SAM GA PLJUSNULA"

Izvor: Blic, 07.Nov.2019

Vest o deportaciji Rade Manojlović iz Švajcarske u Srbiju odjeknula je kao bomba u medijima, a pevačica je u poslednjem intervjuu otkrila dosad nepoznate detalje ove drame, o kojima je do sada ćutala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.