ISPOVEST BRATA DAVORA TERA SUZE NA OČI: Saša je bio pouzdan motorista, pogotovu oprezan sa ćerkom Marijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 22:56

ISPOVEST BRATA DAVORA TERA SUZE NA OČI: Saša je bio pouzdan motorista, pogotovu oprezan sa ćerkom Marijom

Svi su tog dana bili veseli, jer su ujutru saznali da su dobili iseljeničku vizu za Kanadu. Niko nije ni mogao da nasluti da će nešto ovako strašno da se dogodi.

- Moj brat je 30 godina vozio motor i bio izuzetno pouzdan u tome. Uvek je pazio, a naročito kada je vozio svoje dete. Tada se dvostruko više vodi računa. A sa Marijom je puno putovao, svuda su išli zajedno - započinje priču Davor, rođeni brat Saše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čankovića (45), koji je pre dve večeri kod Mihajlovca u smeru ka Nišu poginuo sa ćerkom Marijom (17), kada su motorom sleteli sa puta.

Davor je svog brata poslednji put čuo dva sata pre nego što se dogodila ova strašna tragedija. Saša mu je tada kazao da je sve u redu, da su prošetali Smederevom i da on i ćerka kreću kući u Bor.

- Pričali smo baš o tome kakvo je vreme, rekao je da je završio privatne obaveze koje je imao u Smederevu i da se spremaju da krenu kući. Vozio je moj motor, pošto je bio sređen i u boljem stanju od njegovog, pa baš radi te sigurnosti, jer je na put išao sa detetom. Potpuno sam u šoku - nastavlja Davor.

Sašini prijatelji ističu da su Saša i Davor vrsni alatničari i da su zajedno planirali da odu u Kanadu kod tekte, gde bi se bavili istim zanatom.

Nesreća se dogodila kada je Saša koji je upravljao motociklom marke honda CBR 1100 u desnoj krivini izgubio kontrolu, sleteo sa kolovoza i udario u zaštitnu ogradu.

Usled zadobijenih povreda oboje su preminuli na licu mesta, iako su oboje nosili zaštitne kacige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brat Davor otkrio zbog čega Saša nije vozio svoj motor: Sa ćerkom Marijom svuda išao zajedno, sada i u smrt!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2020, 14:51

Davor objašnjava da su tog dana svi bili veseli, jer su ujutru saznali da su dobili iseljeničku vizu za Kanadu...-U ovim godinama, u kojim je on bio, lagana vožnja motorom je za nas pravi užitak. Uvek je pazio, a naročito kada je vozio svoje dete. Tada se dvostruko više vodi računa na putu. A...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.