Ambasada Kuznjecovoj: Svetlana, viza te čeka

Izvor: RTS, 26.Jul.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada Kuznjecovoj: Svetlana, viza te čeka

Američka viza za rusku teniserku Svetlanu Kuznjecovu je spremna, izjavila je portparolka američke ambasade u Moskvi Andrea Kalan.
Kalanova je to napisala na zvaničnom Tviteru američke ambasade, prenosi Tas.

"Videli smo medijske izveštaje o teniserki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Svetlani Kuznjecovoj i njenom zabrinutošću u vezi sa vizom. Direktno smo je kontaktirali kako bi smo je uverili da može da putuje i takmiči se, ali nije odgovorila. Ukoliko čitaš ovo Svetlana, pozovi nas, tvoja viza te čeka", napisala je Kalan.
Ranije danas mediji su preneli da Kuznjecova nije dobila američku vizu zbog čega je morala da otkaže nastup na VTA turniru u Vašingtonu, kao i da je teniserka to napisala na društvenim mrežama.
"Nažalost moram da otkažem takmičenje u Vašingtonu zbog problema sa dobijanjem američke vize. Želim da se izvinim svima koji su me tamo očekivali. Nikad u životu nisam doživela nešto slično ovom, nadam se da ću jednog dana ponovo dobiti vizu i igrati neki od turnira u američkoj seriji", napisala je Kuznjecova.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ambasada SAD Kuznjecovoj: Svetlana, viza te čeka

Izvor: B92, 26.Jul.2019

Američka viza za rusku teniserku Svetlanu Kuznjecovu je spremna, izjavila je portparolka američke ambasade u Moskvi Andrea Kalan...To je napisano i na zvaničnom Tviteru američke ambasade, prenosi Tas..."Videli smo medijske izveštaje o teniserki Svetlani Kuznjecovoj i njenom zabrinutošću u vezi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.