Žena Viktora Troickog zbog njegove bivše prsla na svadbi kod Karića!

Izvor: Svet, 04.Maj.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena Viktora Troickog zbog njegove bivše prsla na svadbi kod Karića!

Supruga tenisera Viktora Troickog, Aleksandra Troicki, bila je među zvanicama na velikoj svadbenoj proslavi upriličenoj povodom venčanja Danijele Karić i Ivana Mileusnića, a tom prilikom doživela je neprijatnost kojoj se niko nije nadao, ponajmanje ona.
.Naime, Aleksandru su prisutni prilikom ulaska u restoran oslovili sa “Sunčica”, što je ime bivše devojke Viktora TroickogSunčice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Travice, piše Informer.
Aleksandra je ostala u čudu i zabezeknuta, pa je prijateljicu vidno besna upitala: “Zašto me zovu Sunčica?”.

Aleksandra i Viktor venčali su se u novembru 2016. godine u Beorgadu i imaju ćerku Irinu (2).
svetinstagram
The post Žena Viktora Troickog zbog njegove bivše prsla na svadbi kod Karića! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Blam na svadbi Karićeve! Aleksandru Troicki zvali imenom Viktorove bivše!

Izvor: Scandal.rs, 04.Maj.2019

Aleksandra Troicki, supruga uspešnog srpskog tenisera Viktora Troickog, doživela je neprijatnost prilikom dolaska na venčanje Danijele Karić i Ivana Mileusnića. Aleksandru Troicki su prisutni prilikom ulaska u restoran gde će se odvijati svadbeno veselje zbog venčanja Danijele Karić i Ivana Mileusnića...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.