Troicki razočaran: U lošoj smo situaciji

Izvor: B92, 28.Nov.2021, 09:50

Troicki razočaran: U lošoj smo situaciji

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki bio je razočaran nakon poraza od selekcije Nemačke u 2. kolu Dejvis kupa u Inzbruku.

Troicki je izražio žal što je dubl u sastavu Novak Đoković – Nikola Ćaćić izgubio odlučujući duel.

"Puni smo utisaka posle ovakvog poraza, loša je situacija posle ovog meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Žao mi je što se ovo desilo, Ćaćić je igrao jako dobro, Novak takođe. U njima vidim da mogu da budu dobar tim, nažalost, Filip je imao težak meč protiv raspoloženog rivala", rekao je Troicki posle poraza od Nemaca.

Pokušao je da bude optimističniji, ali mu se nikako ne dopada što više ništa nije u rukama Srbije.

"Nadam se da ćemo biti u prilici da igramo u četvrtfinalu kao jedan od dva drugoplasirana tima, čekamo ishode drugih timova, više ništa ne zavisi od nas. Ponosan sam na njih, kad imaju samopouzdanje možemo da očekujemo i velike uspehe. Nadam se da još imamo šanse da napravimo nešto ove godine", rekao je Troicki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki: Nemamo sreće s dublovima, ponosan sam na svoj tim

Izvor: N1 televizija, 28.Nov.2021

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki bio je razočaran posle poraza od Nemačke u drugom kolu Dejvis kupa.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.