Troicki poražen od 135. na svetu

Izvor: Radio 021, 02.Jan.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki poražen od 135. na svetu

Viktor Troicki poražen je na startu turnira u Dohi, pošto je od njega posle tri seta bolji bio Italijan Mateo Beretini, 6:4, 6:7, 4:6.

Troicki je meč dobro započeo i brzo stigao do vođstva u setovima. U drugom setu nije bilo brejkova, pa je u odlučujućem gemu bilo rešeno pitanje osvajača seta.

On je prvi napravio mini-brejk, ali je mladi italijanski teniser uzvratio brzo, pa zatim još jednom oduzeo servis Troickom i izjednačio.

U petom gemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << trećeg seta je Beretini napravio brejk, tri gema kasnije je Troicki uzvratio, ali je već u narednom ponovo izgubio gem na svoj servis, a Mateo iskoristio drugu meč loptu i došao do jedne od najvećih pobeda u karijeri.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.