PRESLATKA BEBA! Ćerka Viktora Troickog je pravi ŠEĆER (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLATKA BEBA! Ćerka Viktora Troickog je pravi ŠEĆER (FOTO)

Ponosna mama objavila sliku male Irine.

Viktor Troicki nije u dobroj formi što pokazuju i njegovi rezultati na terenu. Na turniru u Budimpešti izgubio je u prvom kolu (više pročitajte OVDE), pa se već sprema za naredni turnir i sledećeg protivnika.

PONOVO JE NOVAKOV TRENER: Nećete VEROVATI kako je Vajda izgledao u najboljim igračkim danima? Frizura – TOTALNI HIT (VIDEO+FOTO)

NE MOŽE PROVOKATIVNIJE: Srpski reprezentativac slikao svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojku GOLU u krevetu. Instagram se usijao (FOTO)

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Apr 24, 2018 at 11:51am PDT

Sa njim na ovom turniru nisu bile njegova supruga i ćerka Aleksandra i Irina, pošto su se uželele lepog vremena i otišle u Nicu. Gospođa Troicki redovno objavljuje slike na Instagram, pa je tako uradila i ovog puta, pa su osim Nice posetile i Monako.

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Apr 24, 2018 at 11:40am PDT

Lepa mama male Irine pokazala je kako njena ćerka uživa u prirodi i u Japanskoj bašti u Kneževini, pa ne sumnjamo da i Aleksandra uživa zajedno sa njom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.