Ovome se od Viktora Troickog nismo nadali...

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovome se od Viktora Troickog nismo nadali...

Potpuno neočekivano!

Srpski teniser Viktor Troicki danas je nastupio na početku turnira u francuskom Sofija Antipolisu i - odmah završio takmičenje.

Troicki je u prvom kolu ovog turnira eliminisan od 483. tenisera na ATP listi, francuskog predstavnika 23-godišnjeg Artura Rinderneka.

Francuz je ovaj meč dobio sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:2, za jedan sat i 24 minuta igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

U prvom setu vođena je ravnopravna borba sve do devetog gema, kada je Rindernek napravio brejk i potom na svoj servis završio posao u ovom delu igre.

Na startu drugog je odmah stekao brejk prednosti, Viktor nije uspeo da uzvrati, a umesto toga, do kraja seta je francuski teniser duplirao stečenu prednost i praktično rešio pitanje pobednika.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠTA JE S TOBOM VIKTORE? Troicki izgubio od 483. tenisera sveta!

Izvor: Kurir, 01.Apr.2019

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je na čelendžeru u francuskom mestu Sofija Antipolis od anonimnog domaćeg igrača Artura Rindernea.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.