BUMMMM: Troicki nokautirao sudiju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUMMMM: Troicki "nokautirao" sudiju (VIDEO)

Srpski teniser Viktor Troicki poznat je kao neko ko voli da se svađa sa sudijama. Ovaj put je ceh platio arbitar Džejms Kjetavong, koga je naš as nokautirao.

Naravno, Viktor je nenamerno pogodio lopticom u glavu delioca pravde, koji je bio dobro uzdrman. Sve se to dogodilo u taj-brejku trećeg seta meča sa Nikom Kirjosom u drugom kolu Melburna.

Posle početnog osmeha svih, Troicki je sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << otišao do sduje i izvinio mu se. Njemu sigurno nije bilo prijatno jer je pogođen posle neuspešnog riterna Srbina. A zna se kakve "bombe" upućuje Kirjos posle servisa.

Pogledajte!

(Eurosport) pic.twitter.com/ppAfBIVm3P

Nik Kirjos je posle dva sata i 14 minuta pobedio Viktora Troickog - 7:5, 6:4, 7:6.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.