Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvijezda Stouka izbačen iz tima zbog zanosne Sarajke

Zvijezda engleskog Stouka, Erik Piters izbačen je iz ekipe uoči utakmice protiv Evertona proteklog vikenda.

Naime, menadžer Pol Lamber planirao je u početnu postavu uvrstiti Pitersa, ali je promijenio odluku nakon saznanja da je Holanđanin zajedno sa suprugom uoči meča bio na otvaranju jednog noćnog kluba u Mančesteru.

Lamber se nije pridržavao pravila kluba koja kažu da je fudbalerima zabranjeno biti u ugostiteljskim objektima 48 sati prije utakmice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />Inače, njegova supruga je uspješna bh. manekenka, Nermina Piters-Mekić. Prelijepa Nermina rođena je u Sarajevu, a svog supruga je upoznala je u Holandiji u kojoj je živjela od šeste godine. Na Instagramu je prati oko 50.000 fanova.

Stouk je pomenutu utakmicu izgubio i nalazi se pred ispadanjem iz društva najboljih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.