Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Teodosić i naredne sezone u Klipersima

Kao što je najavljeno, Miloš Teodosić igraće u Los Anđeles Klipersima i naredne sezone.

Losanđeleska franšiza je odlučila da zadrži srpskog plejmejkera za garantovanih 6,3 miliona dolara.

Klipersi su imali mogućnost da okončaju saradnju sa Teodosićem do 15. jula i isplate ga 2,1 miliona dolara, ali je odlaskom Deandrea Džordana ostalo dovoljno novca u seleri kepu.

Teodsić je u prošloj, svojoj debitantskoj NBA sezoni, prosječno bilježio 9,5 poena uz 4,6 asistencija i 2,8 skokova po utakmici.

Klipersi su s njim u timu na 45 utakmica ostvarili 29 pobjeda, dok su bez Srbina imali svega 13 trijumfa u 37 mečeva.

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Teodosić ostaje u Klipersima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2018

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić definitivno će naredne sezone i dalje igrati u NBA ligi za Los Anđeles Kliperse...Klipersi su imali opciju da do 15. jula raskinu saradnju sa Teodosićem i isplate mu 2,1 milion dolara, ali su na kraju odlučili da ga zadrže uz godišnju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.