Zorica Marković iskeširala hiljade evra na estetsku korekciju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković iskeširala hiljade evra na estetsku korekciju

Zorica Marković je dala poseban pečat prvoj sezoni Zadruge, a pre nekoliko dana je ozvaničila i svoj ulazak u narednu sezonu.

Kao i mnogi takmičari, i ona je iskoristila zarađeni novac za remont pred odlazak na imanje u Šimanovcima, a ona je, kako saznajemo, uložila nekoliko hiljada evra u nove zube, budući da joj je falio jedan od prednjih zuba.

Prilikom potpisivanja ugovora za Zadrugu 2, Zorica se široko smešila ne bi li pokazala svoj novi holivudski osmeh.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ZORICA MARKOVIĆ PRED ULAZAK U ZADRUGU ISKEŠIRALA HILJADE EVRA NA ESTETSKU KOREKCIJU: Sada izgleda bolje nego ikad!

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018, 00:38

Zorica Marković je dala poseban pečat prvoj sezoni Zadruge, a pre nekoliko dana je ozvaničila i svoj ulazak u narednu sezonu. Kao i mnogi takmičari, i ona je iskoristila zarađeni novac za remont pred odlazak na imanje u Šimanovcima, a ona je, kako saznajemo, uložila nekoliko hiljada evra u nove...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.