Zorana Mihajlović sa medijima na safariju istočnim krakom Koridora 10 (FOTO)

Izvor: Danas, 19.Jul.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović sa medijima na safariju istočnim krakom Koridora 10 (FOTO)

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović bila je danas sa predstavnicima medija na safariju istočnim krakom Koridora 10 i tom prilikom istakla da sve što su novinari i gosti na obilasku mogli da vide nije postojalo pre dve godine. Članak Zorana Mihajlović sa medijima na safariju istočnim krakom Koridora 10 (FOTO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mihajlović: Rešićemo sve probleme

Izvor: Danas, 20.Jul.2019, 11:52

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović održala je danas u kampu “Koridora Srbije“ u Beloj Palanci, završni sastanak u okviru svog boravka na istočnom kraku Koridora 10, sa izvođačima radova i drugim učesnicima na projektu izgradnje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.