Izvor: RTS, 25.Jun.2021, 14:09

Zorana Mihajlović: Jeremić umesto programa nudi nasilje, pretnje i zastrašivanje

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić današnjom provokacijom i dolaskom ispred Predsedništva Srbije na delu pokazao svoju uličarsku politiku u kojoj, umesto programa, nudi nasilje, pretnje i zastrašivanje, navodi se u saopštenju kabineta Zorane Mihajlović.
U saopštenju Mihajlovićeva navodi da je "Jeremić danas na delu pokazao kako izgleda politika revanšizma koju zagovaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << on i njegovi saradnici i kako bi se fizički obračunavali sa svima sa kojima se ne slažu".
"Ali, to nije Srbija koju žele njeni građani i zato i nema njihovu podršku, jer niko ne želi da živi u zemlji u kojoj se politika vodi nasiljem i uličarskim ponašanjem", rekla je Mihajlovićeva, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.